ponedjeljak, 19. listopada 2015.

Ljetni favoriti '15


 Zdravo svima,

dosta mi je kiše, sivila i hladnoće, a ovo je samo početak pa sam odlučila lijepo oraspoložiti se, a i vas ovim sunčanim postom. Kao što vidite donosim vam ljetne favorite. Ovo su moji prvi favoriti na blogu i odlučila sam ih raditi po godišnjim dobima. Pošto se kroz godišnja doba mijenjaju boje koje nosimo, mijenjaju se kremice, od laganijih se prelazi na bogatije i tako dalje...stoga sam odlučila ih raditi ovako, a ne mjesečno jer dok se držim nečeg, pogotovo preparative, ne mijenjam ju mjesečno pa bi mi bilo bezveze svaki mjesec vam skoro iste proizvode pokazivat. Okej, dok se nisam dodatno zapetljala u uvodu, idemo mi na proizvode, za početak dekorativa. :)

Maybelline Lash Sensational maskara* jako sam ju voljela ovo ljeto i samo sam nju i koristila, trenutno izvlačim posljednje mrvice proizvoda, dok mi ne stigne nova. :) Ova maskara ima predivnu četkicu, gumenu s kraćim i dužim čekinjama, kaj je po meni savršeno, jer iz jedne maskare s ovakvom četkicom mogu izvući najbolje. :) Maskara mi je jako lijepo razdvojila i produljila trepavice, nešto malo manje mi je dala volumena, ali to me nije smetalo, ipak sam je nosila ljeti, a svi znamo da ljeti ne treba pretjerivati s make upom.




 Evo mojih ljubavi! <3 :D Ove ljepotane sam često nosila, a posljednjih dana ljeta sam najviše posezala za ovim mini ljepotanom by Golden Rose. Barry M hrapavca ste mogli vidjeti u proljetnom izboru lakova za nokte, a ovog divnog Essence lakića vam još nisam pokazala na blogu, al vjerujem da kad tad budem.


Za sljedeći proizvod sam rekla da nema apsolutne šanse da ga kupim i to sam prokomentirala kod jedne blogokolegice, tak da je sad to lijepo zabilježeno i to na internetu. Naravno za sve kaj kažemo "nikad" i "nema šanse" upravo se i dogodi, tak sam i ja kupila ovaj divni mousse by Catrice. Priča ide ovako, u 5 mjesecu sam se vratila sa sportskih igara, koje su se odvijale u Rovinju i naravno da sam uhvatila boje, sunce me voli, kaj mogu. I tako bila sam u dm-u u žurbi, a bila sam tamnija nego inače i standardni puder, tj nijansa mi nije odgovarala, htjela sam nekaj jeftino kaj mi bude po nijansi ok za ljeto. Bez razmišljanja sam uzela ovaj mousse i dok sam došla doma sjetila sam se svog gore navedenog komentara. Je, kaj ću sad, kupila sam ga, budem ga i isprobala. Fala nebesima kaj sam ga zgrabila bez razmišljanja jer je ovo jedan od savršenijih pudera kojeg sam probala.
Da si odmah budemo jasni, ovo nije za suhokošce, ističe suhe dijelove i to dosta, ali koliko dobro matira, to nije normalno. Imam mješovitu kožu, problematičnu, s povremenim aknama i sve to mi je odlično prekrivao, nije mi izazvao iritacije ili dodatne prištiće, a matirao me brat, bratu dobrih 6 sati, inače se prosvijetlim kroz nekih 3 do 4 sata, u noramlnim uvjetima, ljeti s nekim drugim puderom, ne trebam ni pomišljati na matiranje, osim ako ne saspem čitavu zdjelicu pudera u prahu. Nagodinu opet kupujem ovog ljepotana. :) Žao mi je kaj vam ne mogu napravit recenziju jer mi je trenutno pretaman, a mislim da ne će baš izdržati do sljedećeg ljeta, a da se ne pokvari, a i ja ne želim riskirati s tim. Ima kod mojih dragih blogokolegica postova s ovim mousseom u glavnoj ulozi pa ga samo malo proguglajte ako vas zanima.



Ovog ljepotana by Couleur Caramel ste mogli vidjeti u mom postu "Kaj uzeti na ljetovanje" LINK Ako ovu fotku usporedite s onom  u gore navedenom postu, možete vidjeti koliko sam ga istrošila, na nekim djelovima se reljef više ni ne vidi. Iako je ovo tester verzija, ima ga puno i sporo se troši, cijelo ljeto sam ga nosila i bio mi je postojan i lijepo se slagao s tenom. Sviđa mi se njegova mekana tekstura, činjenica da se niti malo ne trusi, taman je pigmentiran da se ne pretjera, a postojan dokle god ga ne odlučim skinuti.


Prelazimo na preparativu. :))

Ovog ljepotana sam odlučila predstaviti u zasebnoj recenziji pa ne ću puno duljiti, samo ću vam reći da je pravo osvježenje za kožu. :)




Kud bez Vichyja? Nikud. :D O Vichy kremici ste mogli više pročitati OVDJE
A o termalnoj vodi ću vam sada nešto malo više reći. Po meni savršena stvar za ljeto, umiruje crvenilo, bilo ono prouzrokovano suncem, morskom soli, vjetrom, jačim umivanjem sredstvom za umivanje, ova tremalna voda je spas, a uz to je bogata i mineralima. Em kaj hladi, još i umiruje nadraženu kožu, po meni odlična i u nekim danima mi je bila pravi spas.



Ukoliko imate problematične ruke ko ja, ovo je krema za vas. Bogata i hranjiva, bez mirisa i bez puno raznoraznih sastojaka, a dođe 15 kuna. Biobaza je ovom kremom postigla pun pogodak. Nahrani mi ekstremno suhe ruke, a nekad ju čak natrackam i na lice. Nije masna i brzo se upije, a kao što kazoh jako je hranjiva. Trenutno trošim već drugu tubicu. :))



Nivea <3 Iskreno, ja ne znam živjeti bez Nivee, ako u kupaoni nema Niveinog gela za tuširanje, ja se osjećam izgubljeno. :D Okej, priznajem, istuširam se tu i tamo nekim Dove gelom ili Afroditinim, ali nije mi to to. Niveu kupujem još od srednje i jedino mi ona ne isuši već ionako suhu kožu. Ovaj gel je odličan, toliko je osvježavajuć i još k tome u sebi ima sitne čestice koje pretpostavljam služe eksfolijaciji, mada da budem iskrena nisu baš dobre u tome, ali je zasigurno ugodan osjećaj blage masaže prilikom tuširanja.
In - shower je odlična stvar za nas ljenčine koji se ne volimo trackati losionima, a trebali bi. Ovaj s krastavcem je odličan, umirivao mi je crvenilo i osvježavao mi je kožu, ali moram priznati, nije mi bio dovoljno hranjiv, bez obzira na to, voljela sam ga koristiti.



Naposlijetku proizvodi za kosu. Moram vam priznati da kosi dajem najmanje značaja, ne trackam ju s puno prozvoda, samo s osnovinim šampon, regenerator, tu i tamo neka maska ili serum za vrhove i to svake prijestupne dok se sjetim... Bez obzira na to, odlučila sam s vama podijeliti oduševljenje ovim dvama prozvodima, prvenstveno zbog mirisa. :D Ovaj Syossov šampon miriši božanstveno, slobodno ga šnjofnite u drogeriji i vidjet ćete o čemu govorim. Osim toga primjetila sam da mi se kosa ne zamasti tak brzo, mogu čak tri dana izdržati bez pranja, kaj je za mene uspjeh. Iako ako samo njega koristim, vlasište mi se zasiti i opet mi se brzo masti, stoga ga s vremena na vrijeme presiječem H&S šamponom i ta kombinacija mi odlično paše. Ovaj Balein serum za oštećene vrhove mi je isto tako drag zbog mirisa koji se stvarno dugo zadržava na kosi, ali moram priznati i da je dobar u zaštiti kose. Još da sam ga se sjetila češće koristiti, možda bi mi i kosa bila ljepša, ali i ono malo kaj sam ga koristila, odlično me služio.




Stigli smo do kraja, onome ko je sve ovo pročitao pusa, a tebi koji si samo proskrolao jedna manja pusa. :D

Kaj kažete na moje favorite, jel dijelimo kojeg? Koji su vaš favoriti, bili oni ljetni ili ne, podijelite samnom u komentarima. :)


Do tipkanja i čitanja,

Green :**

*pr proizvod

Broj komentara: 8:

  1. Meni je Catrice puder isto bio u favoritima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam nedavno načela Lash Sensational maskaru i odlična mi je! :D Stvarno čudo od maskare :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predobra, evo meni je pri kraju i još uvijek izvlači ono najbolje iz trepavica. :))

      Izbriši
  3. E svaka ti čast na postu :D Meni se čini kao da ljeta nije ni bilo jer mi se ovo sivilo zavuklo duboko u kosti i jedva čekam da ode i da nam ponovno dođe sunce. Maybelline Lash Sensational maskaru i Catrice puder u pjeni obožavam, kao i Vichy Aqualia Thermal liniju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :D Treba nam svima sunca, fučkaš ovo sivilo. Onda imamo puno toga zajedničkog. :))

      Izbriši
  4. Catrice puder je i mene jako ugodno iznenadio, danas sam mu po prvi puta ugledala dno i već se spremam po novu dozu, za nedajbože :D
    Meni je Byphasse bio otkriće ljeta, ne znam jesi li probala tonik, ali po meni - savršen. Jedino me muči što ću ga izgleda polovicu morati baciti jer je gigant i nema šanse da ga potrošim u roku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba se opskrbit na vrijeme. :)) Nisam probala tonik, al sam si kupila micelarnu i baš ju zabrinuto gledam jer si mislim kak mi bude trebala godina dana da ju potrošim, al prvo moram vidit koliki joj je rok trajanja. :o :3

      Izbriši